Onze organisatie

Image

Hatramij is een in Suriname gevestigde onderneming gespecialiseerd in marketing, verkoop en distributie, met een sterke focus op expansie en continue groei.

Wij bieden concurrerende diensten op het gebied van marketing, verkoop en distributie, gericht op specifieke marktsegmenten voor merkproducten.

Naast onze rol bij het vertegenwoordigen van belangrijke internationale opdrachtgevers, verkoopt, verkoopt en distribueert Hatramij actief haar eigen assortiment eigen merkproducten.

Ons bedrijfsprofiel

Hatramij, opgericht in 1956, is een lokaal gewortelde onderneming die zich bezighoudt met de marketing van merkproducten voor consumenten en professionele klanten. Met een winkel in Paramaribo en een filiaal in Nickerie zijn wij standvastig aanwezig op de Surinaamse markt.

Hatramij, gevestigd aan Dijkveld in Suriname, vertegenwoordigt met trots enkele van de meest gerenommeerde consumentenmerken ter wereld, waaronder Sunshine Snacks, YEP, BIC, BOP, Apollo, Sunshine Cornflakes, Cole Cold, KDK, Brabantia, Milkana, Fructus, Perreira, Aldor, GoodKnight, Cory, Viking, Samurai, Imusa, Devon, Britannia, Eva, Lanher en nog veel meer. Daarnaast verkopen en distribueren we onze eigen producten, zoals Protec Steamorub en Creolina.

De kern van ons succes ligt in de toewijding aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan zowel onze gewaardeerde opdrachtgevers als veeleisende consumenten. Gebaseerd op jarenlange ervaring beschikt Hatramij over een scherp bewustzijn van de marktbehoeften en toekomstige trends, een kwaliteit waarmee wij ons onderscheiden.

Onze duurzame relaties met een aanzienlijk aantal opdrachtgevers over meerdere decennia zijn voor ons een bron van trots, een indicatie van het vertrouwen en de betrouwbaarheid die we consequent hebben geleverd.

Bovendien komt de financiële en commerciële kracht van Hatramij tot uiting in onze robuuste winst- en verliesrekening, gekoppeld aan een gezonde balans, wat ons streven naar duurzame uitmuntendheid en betrouwbaarheid in de markt opnieuw bevestigt.

Bij Hatramij:

Wij garanderen de economische en efficiënte marketing en distributie van de producten van opdrachtgevers door uitdagingen aan te pakken die verband houden met onbekendheid met de politieke en economische omgeving, taal en cultuur
Wij presenteren een manier met laag risico om marketinginitiatieven een impuls te geven, waardoor de noodzaak voor investeringen in lokale voorraden, opslag, distributie en, waar relevant, after-sales service wordt geëlimineerd.
Wij bieden een gevestigde infrastructuur voor beheer en administratie, waardoor de complexiteit van het rechtvaardigen van essentiële kostenelementen voor een enkel product of productassortiment wordt verminderd.